• 30ян.
  0 Comments
  На 1 февруари отваряме врати!

  На 1 февруари отваряме врати!

  Уважаеми клиенти, На 1-ви февруари отваряме врати! Очаваме ви отново! Всички абонаментни карти са удължени за периода на принудителното затваряне. Бъдете здрави!

 • 26ное.
  0 Comments

  Временно до 21 Декември държавата затваря фитнес центровете

  Уважаеми клиенти, Със заповед на министъра на здравеопазването временно се преустановява дейността на фитнес центровете от 23:30ч. на 27.11.2020 до 21.12.2020г. Кофит клуб ще спази наложената забрана. Обещаваме своевременно да бъдете информирани след отпадането на ограниченията. И отново ще бъдем заедно, като всички абонаментни карти ще бъдат удължени за времето на принудителното спиране. Сърдечно Ви

 • 03ное.
  0 Comments
  Как сауната повишава имунитета?

  Как сауната повишава имунитета?

    Хипократ, гръцкият лекар, известен като Бащата на медицината, веднъж направи тази декларация: „Дайте ми треска и ще мога да излекувам всяка болест“. Когато правите сауна, основната телесна температура на тялото се повишава довеждайки физиката Ви до треска. Това е една от причините редовната употреба на сауна да е толкова ефективна за имунната система на

 • 17май
  0 Comments
  Правила за тренировките във фитнес залата

  Правила за тренировките във фитнес залата

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде Заповед, с която се допуска практикуването на спорт във фитнес центрове и зали за фитнес от 18.05.2020 г., при спазването на строги противоепидемични мерки, съгласувани с министъра на здравеопазването. Указанията, които трябва да се следват са: 1. Собствениците на фитнес центрове и зали за фитнес създават следната

 • 13май
  0 Comments

  Удължаване на забраната за спорт на закрито

  Уважаеми клиенти, Информираме Ви, че все още е налице забрана за провеждане на спорт на закрито. И ние очакваме много скоро министъра на здравеопазването да я отмени. Ще Ви уведомим незабавно и почваме отново! Всички абонаментни карти ще бъдат удължени за периода. Бъдете здрави!

 • 12апр.
  0 Comments

  Временната забрана се удължава до 13 Май.

  Временната забрана се удължава до 13 Май. Уважаеми клиенти, Със заповед на министъра на здравеопазването временната забрана за посещаване на фитнес клубовете се удължава до 13.05.2020г. Всички абонаменти карти ще бъдат удължени за времето на принудителното спиране. Бъдете здрави!

 • 13мар.
  0 Comments

  Временно до 29 Март държавата затваря фитнесите!

  Уважаеми клиенти, Със заповед на министъра на здравеопазването временно се преустановява дейността на фитнес центровете до 29.03.2020г. Кофит клуб ще спази наложената забрана. Обещаваме своевременно да бъдете информирани след отпадането на ограниченията. И отново ще бъдем заедно, като всички абонаментни карти ще бъдат удължени за времето на принудителното спиране. Сърдечно Ви желаем здраве!!!  

 • 24ян.
  0 Comments
  Как да тренираме след дълго отсъствие ?

  Как да тренираме след дълго отсъствие ?

  Нека бъдем честни, В даден момент се е случвало на всеки един от нас: Започваме да тренираме, постепенно напредваме, всичко върви добре, но в един момент се налага да прекъснем тренировки. Дали заради болест, травма, нова работа, бременност, преместване в друг град… Обстоятелствата са много, а резултатът : тренировките са поставени в режим “на изчакване“.

 • 25дек.
  0 Comments

  Работно време по празниците

  Уважаеми клиенти, Работното ни време по празниците ще бъде: 24 Декември 2019г. : 7:00 – 14:30ч. 25 Декември 2019г. : почивен 26 Декември 2019г. : почивен 31 Декември 2019г. : 7:00 – 14:30ч. 1 Януари 2020г. : почивен Кофит клуб Ви желае Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

 • 16дек.
  0 Comments
  8 неочаквани ползи от сауната, които ще ви изненадат приятно

  8 неочаквани ползи от сауната, които ще ви изненадат приятно

  Сауната произлиза от скандинавските държави. Културата на финландската сауна е добре позната и разпространена по цял свят.Това е така, защото тя ни предоставя много различни ползи, които могат да потвърдят не само обикновените потребители, но и специалистите. Ето някои неочаквани и любопитни предимства: 1. Сауната изкарва токсините от тялото. Един от най-разпространените начини тялото да