• 19май
  0 Comments
  PLOVDIV THROWDOWN…

  PLOVDIV THROWDOWN…

  СЪСТЕЗАНИЕТО ЗА НАЙ-ИЗДРЪЖЛИВИТЕ…

  Най-атрактивното състезание по функционален фитнес стартира отново в града под тепетата.

  Мястото отново е Гребна база Пловдив, но този път организаторите са избрали Атлетическия стадион.

  За втора поредна година спортен клуб MoVe Team се впуска в организирането на едно от най-зрелищните състезания под тепетата Plovdiv Throwdown. Състезание, което минала година се превърна в най-голямата атракция за всички любители на спорта и събра стотици погледи към състезателите си.

  Треньорите от MoVe Team Момчил Лупов и Виктор Колев разкриха пред mediacafe.bg, че тази година финалите на състезанието по функционален фитнес ще се проведат на 22-ри и 23-ти септември. Вчера вечерта, точно в 22:00 часа бяха отворени формите за регистрации, където желаещите от цялата страна и съседните страни ще могат да изпратят своите видеа, за да бъдат допуснати за участие до финалната фаза на състезанието.

  Plovdiv Throwdown

  Plovdiv Throwdown е комплексно състезание по функционален фитнес, което цели да излъчи най-всестранно развития атлет, сподели Момчил Лупов. Всеки който пожелае да участва трябва да премине през 2 етапа преди да стигне до финалите.

  Най-важната стъпка е регистрацията за участие, а след това всички регистрирали се атлети преминават през втория кръг – онлайн квалификации. През този етап атлетите трябва да заснемат изпълнението на 3 квалификационни задачи предварително обявени от организаторите. Експертен екип от сертифицирани съдии ще разгледат всички видеа и ще класират атлетите спрямо тяхното представяне.

  Състезанието е разделено на 2 дивизии – RX (професионалисти) мъже и жени и -Scaled (любители) мъже и жени.

  На финалите ще се класират 120 атлети от страната и чужбина, съответно 40 мъже, 20 жени професионалисти и 40 мъже заедно с 20 жени любители.

  Plovdiv Throwdown

  Plovdiv Throwdown е отворен за всеки който иска да тества физическите си качества. Регистрациите вече започнаха (16 май) и ще бъдат затворени на 1 юли (ВИЖ ТУК), като веднага на следващия ден ще бъдат обявени квалификационните задачи, което ще даде и началото на вторият етап на състезанието.

  От 2 юли до 22 юли състезателите ще могат да снимат видеата си и да ги изпращат на организаторите. Седмица след края на квалификациите ще бъдат обявени и гиналистите.

  Повече за зрелищното състезание в СНИМКИ и ВИДЕО, което се проведе през октомври на Гребната база в Пловдив, може да видите ТУК

  Източник: mediacafe.bg

  Споделете или харесайте тази публикация в:
  0

Leave a reply

Cancel reply