В сърцето на София, в един от най-престижните квартали на града – Лозенец, създадохме  бутиково бижу – Фитнес Кофит клуб.

На повече от 600 кв. м. разположихме просторна и светла кардио зона, основна зала с над 30 професионални уреди и силова зона за свободни тежести.

Добре заредения протеинов бар и ароматизираната Сауна приятно допълват уникалната обстановка за спорт и релакс. Не направихме компромис с уредите – оборудвахме фитнеса с нови професионални машини от световния лидер във фитнес индустрията Техноджим.

Не направихме компромис и с вътрешния дизайн и обзавеждане. Цялостното изпълнение и визия е по индивидуален авторски проект с грижа към всеки детайл. Защото ние ценим Вашето време! Искаме всяка минута в Кофит клуб да е удоволствие за Вас! Знаем, че в основата на успеха сте Вие и вашите усилия, но тренировката с качествено и добре поддържано оборудване е ключово условие за вашата мотивация, постигане на резултатите и правилното натоварване.

Любезният и отзивчив екип, чистата зала  и уреди е нашата визитка!

Защото ние не сме обикновен фитнес! Ние сме клуб! И знаем, че „изглеждаш страхотно“ са думичките, които всеки иска да чуе!

С повече воля, постоянство и разумен режим на хранене хармоничната и стройна фигура става реалност. И не са необходими жестоки диети или широко рекламираните хапчета и хранителни добавки! А само повече спорт, повече време за вас! Пожелайте си го и екипа на Кофит клуб ще ви подкрепи!

Започни промяната ДНЕС!


“Кофит клуб” ЕООД е регистрирана в Търговския регистър с ЕИК: 202988527.

Седалище, адрес на управление и адрес на упражняване на дейността: гр. София, ул “Горски пътник” № 40.

“Кофит клуб” ЕООД е регистриран по ЗДДС.

За контакти: ул. “Горски пътник” 40 кв. Лозенец София

Тел.: 0889 716 662

coffitclub@gmail.com

Контрол по Закона за електронната търговия се осъществява от КЗП.

При възникване на спор, можете да използвате сайта ОРС.


Като посетители на фитнес център „Кофит клуб“ Вие се съгласявате да спазвате следните “Правила за вътрешния ред на клуба”.